Ett samarbete mellan Olsbergs och Eksjö kommun.
Eksjö kommun
Följ oss på Facebook.
Biljettpris: 695-795 kr

Du kan få hjälp att köpa biljetter på turistbyrån i Eksjö.

Garderobskostnad: 20 kr kontant eller swish

Lena Philipsson – Jag är ingen älskling

4 november – kl. 19.30

Lena Philipssons genuina och kärleksfulla show ”Jag är ingen älskling”, som höjts till skyarna i media, åker på turné igen. ”Jag är ingen älskling” hade premiär i början av 2016, därefter åkte Lena ut på en omfattande och totalt utsåld Sverigeturné under hösten. Just nu spelar hon för utsålda hus på Rondo i Göteborg och på allmän begäran åker succén ut på vägarna igen. Den 4 november besöker hon Eksjö och Olsbergs arena.

”Jag är ingen älskling” är ännu en stor framgång för Lena Philipsson och spelas just nu för utsålda hus på Rondo i Göteborg. Den genuina och kärleksfulla showen har höjts till skyarna i media. ”Det bästa Lena Philipsson har gjort” skrev Aftonbladet efter premiären på Cirkus i Stockholm våren 2016 och gav showen högsta betyg. Efter premiären på Rondo i slutet av januari i år så skrev GP – "Lena Philipsson har aldrig varit närmare, roligare, ärligare, modigare – aldrig bättre än så här” och gav 4 av 5 fyrar.

– Jag är såå stolt över min föreställning och har bestämt mig för att göra några fler datum i höst runtom i Sverige, då efterfrågan varit så stor. Kul! Hoppas vi ses då!, hälsar Lena Philipsson.

"Jag är ingen älskling" har musiken i fokus och strålkastarljuset riktas mot Lena Philipsson vid pianot. Det är en varm och kärleksfull show som blandar nya låtar med klassiska hits och känslosamma partier med pampiga crescendon. Lena Philipsson står själv för manus och till sin hjälp på scen har hon ett svängigt sexmannaband. Showen är regisserad av Emma Bucht ("En man som heter Ove", "Bullets over Broadway", "Bröderna Luuk") och Helena Dillén (Grammis, Polarprisgalan) har gjort scenografin.

Biljettpris: 695-795 kr

Du kan få hjälp att köpa biljetter på turistbyrån i Eksjö.

Garderobskostnad: 20 kr kontant eller swish

Aktiviteter
För ungdomsmatcher se respektive förenings hemsida
Evenemang som liknar "Lena Philipsson – Jag är ingen älskling"
Inga liknande evenemang hittades.