Ett samarbete mellan Olsbergs och Eksjö kommun.
Eksjö kommun
Följ oss på Facebook.
Biljettpris: Från 305 kr

Marching for love

7 mars – kl. 19.00

Den 7 mars sjunger 300 ungdomar från Eksjö i en musikgala där tolerans, kärlek och hopp står i fokus. Det är ”Marching for Love” som kommer till Olsbergs Arena med musiker och artister från både Sydafrika och Sverige som tillsammans genomför en färgsprakande konsert utöver det vanliga.

Star for Lifes konsert "Marching for Love" är en storslagen musikgala där ungdomar från Sydafrika och Eksjö sjunger tillsammans med gästartisten Mollie Minott.

Triple & Touch, Thandiwe Mazibuko och Star Choir South Africa från Sydafrika leder denna musikaliska resa genom Sverige. Biljettintäkterna går till Star for Lifes arbete i södra Afrika.

-Det ska bli fantastiskt roligt för oss att komma till Eksjö och jag vet att vår dag tillsammans med skoleleverna kommer att ge många nya möten, musikupplevelser och en hel del framtidstro, både hos dem som är med och sjunger, men även för dem som kommer och lyssnar på konserten, säger Ken Wennerholm i Triple & Touch. Han är tillsammans med Göran Rudbo konstnärliga ledare för Marching för Love och musikambassadörer hos Star for Life.

Biljettpris: Från 305 kr
Aktiviteter

Musik

20 mars, 19.00
För ungdomsmatcher se respektive förenings hemsida
Evenemang som liknar "Marching for love"
20 mars
Kl. 19.00 | Biljettpris: 150 kr (studerande 75 kr). Barn under 12 år samt Kulturskolans elever går in gratis.
10 april
Kl. 19.00 | Biljettpris: 150 kr (studerande 75 kr). Barn under 12 år samt Kulturskolans elever går in gratis.